Praktisk info

RECEPTFORNYELSE


Skal du bestille medicin du får fast – kan du gøre dette i tidsrummet hos din egen læge 9:00 – 12:00, eller via e-portalen, hvis du er registreret som bruger.

 

LÆGEVAGTEN


Lægevagten træffes hverdage fra kl. 16-08, søn- og helligdage fra kl. 08-08 på telefon 7015 0700

Hvis du bliver alvorligt syg uden for din egen lægens almindelige åbningstid, d.v.s. også i week-ender og på helligdage, kan du ringe til lægevagten. Her vil du altid komme til at tale med en erfaren læge.

Du vil i Region Sjælland normalt komme i kontakt med lægen på mindre end 2 minutter. Lægevagten kan enten give dig et godt råd i telefonen eller henvise dig til lægevagtkonsultationen. Hvis lægen mener, at du er for syg til transport, kan du få besøg af en lægevagt. Lægevagten kan også tilkalde en ambulance, hvis der er behov for det.

Der findes lægevagtskonsultation flere steder i regionen. Du vil så vidt muligt få en tid hos den nærmeste konsultation.

Alle konsultationer er betjent af en læge. Lægevagten kan fortælle dig, hvor der er kortest ventetid. Du skal selv sørge for transport til og fra konsultationen, og du skal selv betale den.

Din egen læge vil automatisk få besked om, at du er blevet behandlet af lægevagten.

Den nærmeste Lægevagtskonsultation finder du Køge Sygehus

– men husk du altid skal kontakte Lægevagten på telefon 70 15 07 00 før du henvender dig på Lægevagtskonsultationen.

Køge Sygehus
Lykkebækvej 1, Ølby
4600 Køge

Læs mere om Lægevagtsordning i Region Sjælland her